duminică, 24 septembrie 2017

Atunci cand ti se pare ca nu te vrea nimeni



Cu siguranta s-a mai intalmplat sa te uiti imprejur si sa ti se para ca toti oamenii din jurul tau sunt intr-o relatie. Nu esti singura persoana care face acest lucru si cu siguranta nu ar trebui sa-ti pui intrebari cu privire la acest aspect. Nu ar trebui niciodata se te invinovatesti pentru ca nu depinde de tine sa controlezi reactia oamenilor din jurul tau.
Trebuie sa stii ca arati perfect asa cum esti. Nu ar trebui sa-ti faci griji cu privire la acest aspect. Poate ca ti se pare ca hainele nu te incap, dar acest lucru nu este valabil. Chiar daca tenul tau a inceput sa capete riduri si parul nu se mai aseaza ca altadata, nu ar trebui sa fii descurajata. Aceste lucruri se intampla odata cu inaintarea in varsta si sunt normale. Fiecare dintre noi are ceva ce il face special, de aceea ar trebui sa tii cont de acest aspect. 
 
Faptul ca nu ai experientele unei relatii, nu inseamna ca nu esti o partida buna. Daca ai avut doar cateva relatii inseamna ca ai stiut cum sa atragi numai persoanele potrivite in viata ta. Acest lucru este mai benefic decat sa fii considerata o persoana usuratica. Experienta nu este un sistem de valori, de aceea ar trebui sa tii cont de acest aspect.
Inteligenta nu este nici ea o problema. Daca te-ai gandit ca esti prea desteapta sau prea destept si ii intimidezi pe cei din jurul tau. Tu ai vrea o persoana cu care poti discuta de la egal la egal. O astfel de persoana este foarte potrivita pentru tine. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca frumusetea e subiectiva. Nu trebuie sa te incadrezi in standardele de frumusete propuse de reviste. Trebuie sa fii tu si sa te bucuri de felul cum arati. Exista loc pe pamant pentru toata lumea, iar frumusetea este doar o eticheta. Poate ca nu esti tu considerat un fotomodel, dar cu siguranta esti un om frumos in ochii altor persoane.
Trebuie sa actionezi daca iti doresti cu adevarat o relatie. Poti apela la intalnirile in offline, dar si la datingul online. Exista o multime de solutii pentru a gasi o partenera potrivita si cu siguranta vei avea ce sa gasesti. Tot ce va trebui sa faci va fi sa incepi sa actionezi chiar acum. Vei constata ca partenerea ideala pentru tine isi va face aparitia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci cand ti se pare ca nu te vrea nimeni

Cu siguranta s-a mai intalmplat sa te uiti imprejur si sa ti se para ca toti oamenii din jurul tau sunt intr-o relatie . Nu esti singur...